Booking

Booking

Eeles Långsjø Musikk & Artist Formidleren
Mobil: 40 10 60 00
Epost: musikk-artist@formidleren.no
www.formidleren.no

Referanser

DYSLEKSIFORBUNDET

Dysleksiforbundet arrangerte sitt landsmøte på Rica Park Hotell i Sandefjord helgen uke 12. Når jeg som arrangøransvarlig skulle finne fram til innholdet i posten: kulturinnslag, var valget svært enkelt. Google hjalp meg raskt å finne fram til landets desidert beste trubadur. Sent lørdag kveld ankom en høyreist, skjeggete, sjarmerende, gitarbærende staut kar med en praktfull røst. Du tok forsamlingen vår med storm med dine lune gode tekster og fantastiske kåserier. Kjære Louis – du er et funn av de absolutt sjeldne! Jeg var så uendelig glad for at du klarte å få ”trøkt” oss inn i ditt stramme program. Folk i salen gråt og lo om hverandre der du som det mest selvfølgelige blandet alvor og skjemt på ditt uhøytidelige vis fra scenekanten. Deltakerne i salen skrøt uhemmet av deg. Du bidro til å gjøre denne lørdagskvelden til en enestående opplevelse for oss alle. Du er rett og slett en diamant!

Trine Aakermann, Dysleksiforbundet

SØR-VEST REISER

Louis Jacoby tok gjestene med storm. De var så fornøyde – tilbakemeldinger er topp! Helt utrolig!

Med hilsen Anne Grete Waldow

BHM, SiV HF Tbg.

Vil bare sende en stor takk for veldig vellykket underholdning på Olavsgaard 10 februar.
Bare positive tilbakemeldinger fra deltakere som storkoste seg.

Med vennlig hilsen Anne Rødal, Avd.sykepleier BHM, SiV HF Tbg.

START VESTFOLD

Første gang jeg hørte Jacoby, var på en Nettverkskonferansen i Sandefjord 23.10. Dette var veldig bra, og da vi skulle ha en samling for etablerernettverket vårt i Start, var Jacoby den første jeg tenkte på til underholdning.

Formålet med vår nettverksamling, var å skape en arena for erfaringsutveksling mellom de ulike hjelpergruppene. (advokater, regnskapsførere, revisorer, markedsføringskompetanse og offentlige etater) Alle disse hjelperne har som oppgave i Startnettverket, å bistå nyetablerere.
Jacoby fortalte om egne erfaringer ved oppstart av firma, vi fikk smakebiter fra hans bok, og cd. Dette var midt i blinken for vår samling. Jacoby har en egen evne til å klare å nå ut til tilhørerne. Han bruker virkelighetshistorie blandet med humor og sjarm. Dette var meget bra, og jeg fikk bare positive tilbakemeldinger fra de rundt 50 frammøtte.

Jeg hører gjerne Jacoby ved en senere anledning, og jeg gir ham mine beste anbefalinger!

Vennlig hilsen Anne Grethe Bakken, Prosjektleder START i Vestfold

 

Camilla litteraturforening

Etter mange flotte feiringer gjennom 14 år, var tilbakemeldingene entydige i går. Dette var den fineste kvelden de hadde opplevd. Måten du turnerte latter, tårer og latter, var fantastisk.
Tusen takk for en helt spesiell årsmarkering i Camilla litteratur-/kulturforening for kvinner.
Medlemmene gleder seg allerede til å feire 15-års jubileum med deg i januar 2011.

En strålende hilsen fra Tone Moksnes

Utrykningspolitiet

Vi var, nok en gang, meget godt fornøyd med å ha engasjert deg! Flere av deltakerne bemerket ved frokosten to ting:
Var det HAN som hadde den fine sangen ( morsomt å se kjendiser i virkeligheten)
Og
Glimrende artist som i det ene øyeblikket får oss til å skrike av latter, og i neste øyeblikk tvinger frem klumpen i halsen og tårene i øyekroken.

Vi ser frem til mer samarbeid.

Mvh Dag Gjærum , kommunikasjonsrådgiver Utrykningspolitiet

Nettverkskreditt Buskerud, Telemark og Vestfold

Trubadur og kåsør Louis Jacoby er en fantastisk underholder. I tillegg har han en historie å fortelle om det å drive selvstendig virksomhet innen kultur og formidling. Hans måte å blande morsomme tekster, god sang og kommentarer rundt ufordringene med det å drive kommersiell virksomhet på, falt i svært god smak hos konferansedeltagerne. Det ga alle inspirasjon og motivasjon til å stå på videre. Vi engasjerer gjerne Louis Jacoby igjen ved passende anledning.

Helle I. Stabel, prosjektleder

Mattilsynet for Vestfold

Louis Jacoby var den store overraskelsen på vår innflyttingsfest i oktober 09. Hans evne til å blande lun humor med tema til ettertanke både i sangtekster og i tekstlige anekdoter, vekte stor begeistring. Louis traff sitt publikum midt i hjertet og gjorde kvelden til en minneverdig opplevelse. Takk for en flott kveld!

Hilsen Stig Atle Vange, Distriktssjef, Mattilsynet, Distriktskontoret for Vestfold
Deloitte AS

Vi koste oss veldig. For min del kunne det vart mye, mye lenger og det kunne vært enda flere viser, men det var jo vi som hadde begrenset tid til rådighet og kåseriene var helt topp. Så all ære til Louis.
Vi lo masse. Han er veldig flink og en veldig behagelig person.

Mvh Beate Zeiffert
Norsk sykepleierforbund

Vi hadde absolutt en hyggelig kveld og Louis leverte godt i henhold til bestillingen. Hans opptreden ble den aperitiffen jeg ønsket å gi våre medlemmer denne ettermiddagen, forut for medlemsmøtet. Betingelsene ble også innenfor rammene og dere skal ikke se bort i fra at vi kommer tilbake med ønske om å høre ham igjen.
Jeg håper han ble fornøyd med salget av bøker og CDer.

Med vennlig hilsen Lisbeth Rudlang, Fylkesleder, NORSK SYKEPLEIERFORBUND, Avd. Vestfold

Sykehuset i Østfold

En liten tilbakemelding ift. Louis` opptreden 26.10 – både jeg som arrangør og salen var svært fornøyd!
Håper du videreformidler det!

Trond Birkestrand, Spes.kons. Informasjons- og samhandlingsavd., Sykehuset Østfold HF

J.L.Tiedemanns Tobaksfabrik AS

Det var en fantastisk opplevelse, der han fikk med seg over 80 personer i en time. Dette er en forsamling som det ikke er lett å begeistre, men her var det trampeklapp, tørking av lattertårer, og rungende latter. Kunne ikke blitt bedre!
Tusen takk.

Mvh Jørgen

Veritas’ julebord (1600 gjester fordelt på 4 kvelder)

Vi har avholdt årsfester i 25 år i egne lokaler, og mange mener dette har absolutt vært den mest vellykkede underholdningen. Vi kan anbefale Louis Jacoby på det varmeste.

Louise Castberg

Norges Forskningsråd

Vi brukte Louis Jacoby under middagen på vårt Divisjonsseminar. Begeistringen etterpå var unison. Louis viste fra første akkord at han hadde skjønt hvem han hadde foran seg, og han er god til å tilpasse programmet sitt. Finurlige hverdagsobservasjoner, språklig presisjon, varm humor og høy musikalsk kvalitet gikk rett hjem hos forsknings-byråkratene. Selv høstet jeg store doser anerkjennelse for valget av artist.

Kristen Ullstein

Hafslund ASA

Hafslund har ved flere forskjellige anledninger benyttet Louis Jacoby, blant annet på Hafslunds jubileumsfester på Hotell Grand i Oslo og på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg. Med sin lune humor og treffsikre musikk har det ved alle anledninger vært en suksess.

Morten Schau

DnB NOR, Avtaleadministrasjonen

Dette ble en time vi kommer til å leve lenge på, og vi håper at mange flere får muligheten til å ta denne reisen sammen med en flott artist og et reflektert medmenneske.

Kristen Linnerud

Jubileumsfest for Trelleborg Viking

Louis Jacoby er en meget dreven underholder, som vet å kjenne sitt publikum. Alle gjestene var strålende fornøyde, og Jacoby bidro i stor grad til at dette ble en vellykket fest. Han anbefales på det varmeste!

Elin Kleven

Personalseminar i VG

En sjelden opplevelse med stor underholdningsverdi.

Tore Berg

ExxonMobil

Opplegget du hadde på Oscarsborg,ble svært godt mottatt. Tilbakemeldinger om at dette var noe av det beste vi har hørt og noe av det som passet best i denne sammenheng.

Guri Hepsø Off

Norges Bank

Historiene ble levert med en lunhet og varme som traff mitt i hjerterota! Folk gapskrattet til flott situasjonskomikk og sang lystelig med når de oppdaget at låtene var kjente. Responsen gjorde at trubaduren selv også storkoste seg og nærkontakten var et faktum. Etter flere ekstranummer ble Jacoby omringet av damer som ville ha bøkene sine signert. I ettertid er Louis Jacobys opptreden utnevnt av mange av deltakerne til seminarets absolutte høydepunkt. Det er en glede for meg å kunne anbefale Louis Jacoby til lignende arrangementer.

Mona Sørensen

Sommerkonsert i Stavern – fire fulle hus

At dette skulle bli morsomt hadde det gått rykter om på forhånd – men at det skulle til de grader bli så morsomt som det ble – ja, det hadde knapt de færreste regnet med. For latteren sto i går kveld i taket på det gamle Galeiskuret på en slik måte at det faktisk var til tider vanskelig å samle seg om alle de utrolig vakre visene som ble servert.

En genial blanding som gikk rett hjem hos det store publikumet som fylte hele salen til siste sete.
Kom deg til Galeiskuret – for dette holdt etter undertegnedes mening til en sekser på terningen – uten tvil!!

Fra Istavern

DnB, Tønsberg – bedriftskunder

Det var som tatt ut av et eventyr – noe trollsk. 70 stykker fikk oppleve Louis fantastiske stemme, uten elektronikk, bryte stillheten i den silkemyke, dunkle augustkvelden. Damvanns mektige kulisser med fjellvegg og tjern, bålplass med huldrer tassende forsiktig rundt i mørket – en fantastisk opplevelse.

Ulf Walle, DnB NOR

DnB NOR region TeVeBu

Han slutter aldri å imponere – vår kjære trubadur. Nok en gang klarer
han å tilpasse seg en ny setting. I hans annet hjemland – Italia – fikk 100 nordmenn anledning til å høre hans særegne, dype stemme, lett flanerende og kraftfullt syngende hvor hverdagens trivialiteter ble levendegjort. At rammen besto av en lav taverna helt ned til elven Arno i Firenze – det bare viser hans store mangfold.
Ved å avslutte lunsjen dagen etter på en lokal restaurant – i en olivenlund – med sin gitar – satte Louis et flott punktum på vårt kunde-arrangement.

Ulf Walle, DnB NOR

M/S Peter Wessel

Har aldri opplevd at en artist har greid å trollbinde så mange mennesker på en gang i en hel time. Publikum var meget begeistret. Dette ble et meget vellykket arrangement med mange positive tilbakemeldinger i fra gjestene, ikke minst p.g.a.
entertainer Jacobys strålende kontakt med publikum.

Steve Lindquist, Underholdningsvert

Skagerak Energi

Skagerak Energi AS har benyttet Louis Jacoby som underholder ved forskjellige anledninger. Vi kan trygt anbefale ham som underholdningsartist.
Hans viser er humoristiske og varme, og mellom sangene forteller han små historier som er vinklet mot vår bransje sett fra forbrukers side. Denne underholdningen treffer og setter latteren igang.
Han har underholdt på følgende av våre arrangementer og gjort stor lykke:
– brukermøte (temamøte) for ansatte i bransjen fra hele landet
– temakveld med visesang for ansatte
– vår 100 års jubileumsfest

Solveig Brastein

Oslo Handelstand Forening

Som kveldens hovedunderholder hadde vi vært så heldig å få Trubaduren Louis Jacoby. Og det var vellykket. Louis er kjent for sin store egenproduksjon – ikke minst av ølviser, men også om mange av hverdagens sorger og gleder. Han tok oss med på en reise – fra ølets verden, via livets mange trivialiteter og hverdagsproblemer, fram til hans barndoms Italia og hans forkjærlighet for rødvin. Det var nydelig sang og gitarspill og vekselvis glimrende kåserier. Han har en fantastisk fin stemme, som inneholder både stål og fløyel og som han bruker mesterlig til å trylle fram lune stemninger. Ett av høydepunktene var den vakre visen om en småbarnsfamilies hverdagsproblemer.
Poengene trillet ut av ham både i sang og tale, og latteren gjallet mellom de ærverdige veggene i klubblokalene våre. Louis er en ordets mester, men i all spøken kjente man alvoret som lå bak og alle tankene han må ha gjort seg. Det skal en alvorlig man til, for å være så morsom. Publikum storkoste seg og forlangte ekstranummer, og det fikk vi i form av et glimrende kåseri. Latteren sto i taket og applausen var stor.

Odd Fr. Nymark

Utdanningsforbundet Sandefjord

Utdanningsforbundet Sandefjord arrangerte høsten 2004 en kulturkveld med Louis Jacoby. Det var fantastisk vellykket. Han har verdier og humor som går rett hjem hos våre medlemmer. Han treffer oss hjemme både med visene og med sine elleville kåserier. Vi har også hatt gleden av å oppleve Louis Jacoby en gang tidligere i forbindelse med et ”bokbad”. Louis Jacoby overtok ved denne anledningen scenen med sine viser og kåserier etter at en forfatter hadde presentert sin bok. For oss har begge arrangementene vært særdeles vellykket. Jeg kan på det varmeste anbefale ham til liknende arrangementer i andre lokallag.

Kjell Ivar Einarsen, Leder Utdanningsforbundet Sandefjord

Utdanningsforbundet Sarpsborg

Vi i Utdanningsforbundet Sarpsborg arrangerer jevnlig ”Ped – Pub” kvelder for våre medlemmer. Den 15. februar 2005 hadde vi besøk av Louis Jacoby. For oss var dette en av de mest vellykkede arrangementer som har vært holdt. Gjennom sine viser og underfundige humor fra hverdagslivet, fikk han en meget god kontakt med publikum og skapte en stemning som gjorde dette til en uforglemmelig kveld.
Jeg har i ettertid fått mange ønsker om å få Louis Jacoby tilbake til Sarpsborg.
Etter forestillingen solgte han bøker og CD’er – og jeg vet at han reiste tomhendt tilbake til Larvik.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Louis Jacoby til andre lokallag som ønsker å arrangere lignende opplevelser for sine medlemmer.

Jostein Egerdal
Leder i Utdanningsforbundet Sarpsborg

Asker bibliotek

Takk for sist og for en flott forestilling. Vi fikk virkelig trimmet
lattermusklene og er veldig fornøyde med arrangementet.

Berit Risberg, Asker bibliotek

Modum kulturhus

Louis Jacoby opptrådte i Modum Kulturhus som endel av markeringen av “Verdensdagen for psykisk helse”. Det ble en meget vellykket kveld, med morsomme historier og gode viser, som begge dele traff folk svært godt. Det var fullsatt sal og mange gode tilbakemeldinger etter konserten. Ett svært hyggelig samarbeid også sett fra arrangørsiden. Louis Jacoby vil vi anbefale, og vi vil ha ham igjen…..

Øyvind Christensen, Kulturhusleder

Holmestrand Kulturfestival

Folk satt musestille og lyttet til innholdsrike tekster og nydelige toner. De vred seg av latter over hunden Lensmanns utallige eskapader, foredratt av en tidvis prøvet eier. Klokken gikk mot midnatt og et fulltallig publikum hadde liten lyst til å forlate den fine stemningen .
Velkommen igjen Louis!

Terje Vagn Johansen

Holmestrand kommune

Som en del av en erfaringskonferanse for barnehagesektoren i Holmestrand i februar, valgte vi i vinter å satse på et markert kulturelt innslag ved å invitere visesangeren Louis Jacoby til å holde en konsert for oss som en avslutning av konferansen.
Målgruppen var ansatte i kommunale og private barnehager og i tillegg noen inviterte gjester.
Det ble en morsom og innholdsrik konsert, en blanding av visesang og morsomme kommentarer som gikk rett hjem hos målgruppen. Små kåserier som ble framført gjorde også sitt til at publikum fikk trimmet lattermusklene sine da artisten har en egen evne til å beskrive vanlige hverdagssituasjoner på en måte som de fleste av oss kjenner seg igjen i.
Det å satse på kulturelle opplevelser gjør noe med oss. Vi opplever oss selv i en ny sammenheng sammen med kollegaer som vi til daglig omgås. Det gjør godt å le og more seg sammen og gjennom det å satse på kvalitetsmessig gode kulturelle innslag får vi mye igjen. Vi var kjempefornøyd med konserten og anbefaler dette videre til alle andre som ønsker å gjøre noe hyggelig sammen med og for sine medarbeidere. Og til dere som sitter på pengesekken: Vel anvendte penger som dere får mangedobbelt igjen for gjennom trivsel, glede, en opplevelse av å bli verdsatt og engasjement og motivasjon hos de ansatte.

Elisabeth Gustafson

Kontakt

Epost: ljacoby@online.no
Mobil: 950 66 876

Back to Top