Om Louis Jacoby

Kåsøren

Etter å ha delt scenen med Odd Børretzen et par ganger, skjønte Louis hvilken ideell blanding viser og kåserier var. Og som den skrivende mann han er stømmet det raskt muntre kåserier fra hans Mac-tastatur – og publikum lo. Ikke bare har han utgitt egne kåserisamlinger som «Min erotiske hund», og «Min beduggede vinklubb», men giganter i næringslivet som medisinfirmaet Glaxo Smith Klein og dagligvare-kjeden KIWI har kjøpt store opplag av henholdsvis «Den muntre venteværelseboka» og «Om å spise østers». Og ukeblader og fagtidsskrifter har gjengitt kåseriene. Og publikum hyler når Louis trår til på scenen med sine treffende sprelske betraktninger. I 2009 kommer han med en ny samling elleville kåserier.

Louis’ kåserisamlinger:

regular_Min-Erotiske-hundMin erotiske hund er en samling med kåserier hentet fra livets mange viderverdigheter. Her er det lett å kjenne seg igjen. Boka handler ikke minst om Louis’ helt spesielle hunder. For å lese om boka kan du klikke deg inn her.

 

 

 

vinklubben_141Min beduggede vinklubb er en oppfølger til Min erotiske hund og handler om bl.a. damer som skal kle seg til fest, om alternativ medisin, om å bake pepperkaker med ungene og mye mer. Louis leser fra bølene sine på scenen og folk ler seg vekk. Les mer om boka her.

 

 

 

Den muntre venteværlsebokaDen muntre venteværelseboka ble kjøpt inn av Glaxo Smith Klein for å havne på samtlige legers venteværelser. Boka tar for seg ulike lidelser, hypokondri og annet som har med helse å gjøre. Boka er utsolgt fra forlaget.

 

 

 

Om å spise østersOm å spise østers ble kjøpt inn av KIWI til dagligvarekjedens trumfkunder. Dette er en samling av gamle og nye Jacoby-kåserier, og tilbakemeldinger vitner om en kjærkommen gave fra den populære dagligvarekjeden. Boka er utsolgt fra forlaget.

Kontakt

Epost: ljacoby@online.no
Mobil: 950 66 876

Back to Top